image

Sikkerhed by Renault

Din sikkerhed er vores prioritet. For at beskytte dig tilbyder vi dig derfor Renaults bedste sikkerhedsudstyr.

I tilfælde af nødopbremsning

Renault – Aktivt nødbremsesystem

Aktivt nødbremsesystem

Undgår eller mindsker påvirkningen ved et sammenstød med et andet køretøj i byen eller på motorvejen. 

Systemet kan også registrere tilstedeværelse af fodgængere og cyklister ved lav hastighed. Hvis det ikke virker, som om du reagerer, når radaren registrerer en risko for sammenstød, griber hjælpesystemet ind for at advare dig og overtage bremsningen. 

Vores advarselssystemer

Til at ledsage dig under kørslen

Advarsel om blind vinkel

Advarsel om blind vinkel

Undgå risiko for sammenstød takket være advarsel om blind vinkel. Systemet er aktivt ved kørsel over 10km/t og advarer dig automatisk ved hjælp af en advarselslampe om tilstedeværelsen af køretøjer i det usynlige område i dit bakspejl. 

Advarsel om sikker afstand

Advarsel om sikker afstand

Af hensyn til din sikkerhed tjekker en sensor foran på bilen afstanden til den forankørende bil og udløser en lydalarm og en visuel alarm, hvis der er en risiko for sammenstød. 

Hastighedsadvarsel via et system med genkendelse af vejskilte

Hastighedsadvarsel

Bliv underrettet om hastighedsbegrænsninger på vejen og bliv advaret, hvis hastighedsbegrænsningen overskrides. Systemet er udstyret med et kamera, som indsamler, analyserer og sammenligner oplysninger om vejskilte med kortoplysninger for at underrette dig via instrumentbrættet og head-up-displayet (afhængigt af køretøj og version). For større effektivitet skal du justere din hastighedsbegrænser i forhold til den maksimalt registrerede værdi.

Advarsel om registrering af træthed

Advarsel om registrering af træthed

For at øge din sikkerhed og undgå risikoen for døsighed analyserer systemet din adfærd via rattets bevægelser og anbefaler dig ved hjælp af en meddelelse i instrumentpanelet og et lydsignal, hvis det er nødvendigt, at du tager en pause. 

Advarsel om vognbaneskift

Advarsel om vognbaneskift

Et øjebliks uopmærksomhed? Et visuelt signal og vibrationer i rattet advarer dig, hvis du utilsigtet forlader vognbanen. Denne funktion er aktiv ved kørsel over 70 km/t og advarer dig, så snart du krydser en fuldt optrukket eller stiplet linje uden at bruge blinklys.

Vognbaneassistent

Vognbaneassistent

Utilsigtet vognbaneskift? Vognbaneassistenten griber automatisk ind for at korrigere din retning. Denne funktion er aktiv ved kørsel mellem 70 og 160 km/t og påfører en kraft på rattet for at føre bilen tilbage i sin vognbane, så snart du krydser en fuldt optrukket eller stiplet linje uden at bruge blinklys.

Se brugerguiderne til vores køretøjer

Opdag endnu flere Renault-teknologier

Renault EASY CONNECT

For din komfort om bord

Opdag Renault EASY CONNECT
Renault EASY DRIVE

For kørsel med fuldstændig sindsro

Opdag Renault EASY DRIVE
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk. | Administrer cookies -|Få mere at vide