Få styr på lademulighederne med Clever og få fuld power og køreglæde fraallerførste kilometer

Med Clever Unlimited får du opladning til din elbil, når det passer dig – på farten, på arbejdet, på indkøbsturen eller derhjemme med Clevers intelligente ladeboks.

Vi installerer en ladeboks på en privatadresse, du bestemmer. Clever ejer ladeboksen, og du får ubegrænset service, garanti, så længe du har ladeboksen, og 24/7 kundesupport. Fortæl Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op, så skræddersyer Clever en optimal ladeplan, der tager højde for elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning. Og med Clever Power får du mulighed for rabat på dit ladeabonnement, når vi leverer strømmen til din bil og bolig. Med Clever Unlimited kan du naturligvis lade overalt på hele Clevers offentlige ladenetværk. Vi udvider konstant med nye giga- og lynladestationer, der gør det nemt at køre tværs over landet. Vi tilføjer hele tiden ladepunkter ved indkøb og arbejdspladser, så du kan få energi til bilen, når det passer dig. Med Clever Unlimited er du sikret opladning hjemme og ude. Nu og i fremtiden.

Danmarks største ladenetværk

-Vores ladenetværk er allerede vidtstrakt, og hver eneste dag udvider vi og gør klar til fremtiden.

Opladning der passer dig
-Uanset om du er hjemme, i sommerhus, på job, på farten, på indkøbstur eller besøger dine venner og familie, kan du altid lade på Clevers ladestandere.

Installation og lån af Clevers ladeboks
-Du får installeret ladeboksen af en specialiseret elektriker, som sørger for, at du bliver godt kørende med din nye hjemmeladeboks.

Intelligent opladning tilpasset dig
-Fortæl Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op, så skræddersyer Clever en optimal ladeplan, der tager højde for elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning.

Høj tilbagebetaling når du lader hjemme
Automatisk tilbagebetaling på en del af dine strøm omkostninger, som du betaler til din elleverandør*. Tilbagebetalingssatsen følger gennemsnitsprisen på el i tidsrummet kl. 23-06, hvor intelligent opladning typisk sker.

Mulighed for rabat med Clever Power
-Saml opladning og strøm til dit hjem i én Clever-løsning og få rabat på ladeabonnement. Clever trækker automatisk al strøm brugt på opladning hjemme fra din elregning.

Clever Unlimited – Priser

Opladning hvor det passer dig

Månedlig abonnementspris fra 01.01.23.
Prisen består af et grundabonnement + et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg***. Tillægget beregnes som den del af den gns. md.strømpris, som overstiger 2,25 kr., x dit kWh-forbrug

Grundabonnement til elbil: 749 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.
Grundabonnement til plugin-hybridbil: 369 kr. frem til 31.03.23.Herefter 449 kr.

Månedlig abonnementspris frem til 31.12.22.
Elbil: 749 kr. + midlertidigt energitillæg: 690 kr.****
Plugin-hybridbil: 369 kr. + midlertidigt energitillæg: 390 kr.****

Installation af Clevers ladeboks:
Elbil/Plug-in hybrid: 7.500 kr.*

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation

 

Download prisliste her

Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.
*Installation: privatadresse i DK; ekstraomk. kan forekomme, fx. ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv.
**Tilbagebetaling: hver md. tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksenhjemme: Tilbagebetaling = dit kWh-forbrug X gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i DK kl. 23-06 denpågældende md. Du betaler for hele din husstands strømforbrug til din ellevarandør, inkl. forbruget på Clevers ladeboks.Dækningen af dine strømomk. til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet du lader. Se: clever.dk/tilbagebetaling.
***Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.23: pålægges hvis den gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tarifferog moms) er over 2,25 kr./kWh i DK den pgl. md. Tillæg = den del af den gns. md. strømpris/kWh, som overstiger 2,25 kr./kWh xdit md. kWh-forbrug, se: clever.dk/energitillaeg
****Midlertidigt energitillæg frem til 31.12.22: pga. høje strømpriser. Se mere: clever.dk/energitillaeg