Få styr på lademulighederne med Clever og få fuld power og køreglæde fra allerførste kilometer

Med Clever Unlimited får du opladning til din elbil, når det passer dig – på farten, på arbejdet, på indkøbsturen eller derhjemme med Clevers intelligente ladeboks.

Vi installerer en ladeboks på en privatadresse, du bestemmer. Clever ejer ladeboksen, og du får garanti og service, så længe du har ladeboksen samt 24/7 kundesupport. Fortæl Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op, så skræddersyer Clever en optimal ladeplan, der tager højde for elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning. Og med Clever Power får du mulighed for rabat på dit ladeabonnement, når vi leverer strømmen til din bil og bolig.
Med Clever Unlimited kan du naturligvis lade overalt på hele Clevers offentlige ladenetværk. Vi udvider konstant med nye giga- og lynladestationer, der gør det nemt at køre tværs over landet. Vi tilføjer hele tiden ladepunkter ved indkøb og arbejdspladser, så du kan få energi til bilen, når det passer dig.
Med Clever Unlimited er du sikret opladning hjemme og ude. Nu og i fremtiden.

Danmarks største ladenetværk

-Vores ladenetværk er allerede vidtstrakt, og hver eneste dag udvider vi og gør klar til fremtiden.

Opladning der passer dig
-Uanset om du er hjemme, i sommerhus, på job, på farten, på indkøbstur eller besøger dine venner og familie, kan du altid lade på Clevers ladestandere.

Installation og lån af Clevers ladeboks
-Du får installeret ladeboksen af en specialiseret elektriker, som sørger for, at du bliver godt kørende med din nye hjemmeladeboks.

Intelligent opladning tilpasset dig
-Fortæl Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op, så skræddersyer Clever en optimal ladeplan, der tager højde for elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning.

Høj tilbagebetaling når du lader hjemme
Automatisk tilbagebetaling på en del af dine strøm omkostninger, som du betaler til din elleverandør*. Tilbagebetalingssatsen følger gennemsnitsprisen på el i tidsrummet kl. 23-06, hvor intelligent opladning typisk sker.

Mulighed for rabat med Clever Power
-Saml opladning og strøm til dit hjem i én Clever-løsning og få rabat på ladeabonnement. Clever trækker automatisk al strøm brugt på opladning hjemme fra din elregning.

Clever Unlimited – Priser

Opladning hvor det passer dig

Månedlig abonnementspris
Prisen består af et grundabonnement + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg.*

Grundabonnement til elbil: 749 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.

Grundabonnement til plugin-hybridbil: 369 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.

Installation af Clevers ladeboks:
Elbil/Plug-in hybridbil: 7.500 kr.

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.):
Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation.

Download prisliste her

*Abonnementet udbydes af Clever A/S. Læs mere på clever.dk/vilkaar

Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg

Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling

Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation