TIL DIG SOM OVERVEJER AT KØBE EN BRUGT RENAULT


VORES BEDSTE RÅD NÅR DU SKAL KØBE EN BRUGT RENAULT

Overvejer du at købe en brugt Renault, er der rigtig meget at sætte sig ind i og tænke over. Her har vi samlet nogle af vores bedste tips til, hvad der er vigtigt at tænke over, inden du køber. Generelt anbefaler vi altid at læse så meget som muligt om de forskellige modeller, du overvejer at købe. Det er især vigtigt at tænke over, hvad selve ejerskabet indebærer, såsom vedligeholdelse, reparationer, forsikringer og lignende.

7 VIGTIGE TING AT TÆNKE OVER

Her har vi samlet de bedste tips, du skal huske på, når du køber brugt bil generelt, og en Renault i særdeleshed.

  1. Servicehæftet
  2. Lær bilen at kende
  3. En brugt bil kan også skræddersyes
  4. Tid til udskiftning af tandrem?
  5. Tjek garantien
  6. Er der et billigere service
  7. Køb din bil, hvor de har kompetencen

1. Tjek servicehæftet omhyggeligt.

Et rigtig godt råd er at nærlæse bilens servicehæfte. Er der service, der er sprunget over? Det kan tyde på, at den tidligere ejer har prioriteret økonomien før bilens bedste. Det er naturligvis altid et plus, hvis servicen er udført på et autoriseret Renault værksted, så ved du, at service og reparationer er udført af en mekaniker, der udelukkende arbejder med Renault biler.

3. Skræddersy din bil til dine behov

Mange tror, at når man køber en brugt bil, så må man leve med den, som den er. Men det er naturligvis ikke sandt. Med tilbehør kan du også skræddersy en ældre bil helt efter dine personlige behov og ønsker. Sæt et anhængertræk på, læg nye måtter i, køb en tagboks – ja mulighederne er utallige.

4. Tandrem... snart tid til udskiftning?

Tjek om din bil har en tandrem. Hvis dette er tilfældet, skal den udskiftes i henhold til Renaults anbefalede intervaller. Denne serviceydelse kan være forholdsvis dyr. Således bør det påvirke bilens pris, såfremt bilens står foran et tandremsskifte.

5. Tjek garantien

På en måde kan du opfatte garantien som en gratis forsikring, der følger med bilen. En lang og omfattende
garanti er værdifuld, og den kan spare dig for mange penge i fremtiden. Et godt eksempel på dette er rustbeskyttelsesgarantien på en Renault, der gælder hele 12 år, uanset antal kørte kilometer, såfremt overholdelse af kontrol af rustforebyggelse er udført jf. fabrikkens forskrifter.

7. Køb din bil der hvor de har kompetencen

At købe en brugt bil indebærer en vis grad af usikkerhed. Man ved aldrig, hvordan den tidligere ejer har kørt bilen og vedligeholdt den. Et mærkeværksted har rutinerne og instrumenterne til en dybdegående kontrol, der viser, hvordan bilen har det. Er der noget galt, kan de rette det umiddelbart inden købet. Vi anbefaler altid at købe bilen hos dem, der kender bilmærket, det gælder selvfølgelig også Renault.

En gave til dig, der køber en brugt Renault

Der er altid et element af usikkerhed, når man køber en bil, der er brugt og vedligeholdt af en anden. For at øge din sikkerhed med bilkøbet, tilbyder vi derfor en teknisk gennemgang af din bil, for at tjekke om den har nogle svage punkter. Du får altså lidt mere sikkerhed uden ekstra omkostninger! Det er vores måde at byde dig velkommen i Renault-familien på.

* Brugt Renault Kontrol uden beregning er forbeholdt kunder, som har købt en brugt Renault hos andre end en Autoriseret Renault forhandler.