Renault KANGOO Z.E. Concept

Bybil og elektrisk show-bil, KANGOO Z.E. Concept baner vejen for en ny KANGOO-serie, som vil blive lanceret i 2020. Dette koncept repræsenterer visionen om et mobilt vedligeholdelses- og reparationsværksted, som er tilpasset til udviklingen af arbejdsmetoder og mobilitet

  • KANGOO Z.E. Concept
  • KANGOO Z.E. Concept

KANGOO Z.E CONCEPT

Teknologisk design med håndlavet æstetik

  • KANGOO Z.E. Concept

En helt ny lyssignatur

Bag et helt gennemsigtigt glasgitter, har KANGOO Z.E. Concept en splinterny lyssignatur. Den har en karakteristisk linje, som forbinder de to C-formerede forlygter med deres Renault-identitet, idet den omslutter logoet midt i sin bane. Denne lyssignatur bekendtgører den nye visuelle identitet for Renault-elbiler.


Desuden har KANGOO Z.E. Concept en lysende stribe på karrosseriet, som indkredser siderne og bagenden og symboliser elbilernes teknologiske aspekt i fremtidens Renault-modelprogram. Denne lysende linje starter ved logoet bag på bilen, understreger skydedørenes skinner og udgør en del af de flugtende dørhåndtag.

  • KANGOO Z.E. Concept

Når alle detaljer er blevet udtænkt fra både et højteknologisk og futuristisk synspunkt

Designet som en elektronisk genstand, har KANGOO Z.E. Concept et moderne design helt ned i de mindste detaljer. Det bemærker man i de forskellige deles elegante finish: lavere karrosseri, ruder, lygter, indsatse i døre, gitter osv.

 

Kofangergitteret for og bag har et grafisk design, der minder om luftåbninger på elektroniske enheder.

Vil du gå fra koncept til virkelighed?

Renault erhvervsbiler

Oplev

Vores modelprogram med erhvervsbiler

Vores erhvervskøretøjer
KANGOO Z.E., udvendigt

Kør elbil

Renault KANGOO Z.E.

Oplev den
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide