Van Grand SCENIC

Renault Grand Scenic

Storslået, alsidig og komfortabel

Renault Grand SCENIC Van er en genial bil, der tilfører endnu flere dimensioner til den “almindelige” Grand SCENIC. Bred høj og lang med oceaner af plads og samtidig klassens flotteste.

Komforten er i særklasse og med med 7-trins automatgear samt 20” hjul glider den endnu mere elegant gennem trafikken. Renault Grand SCENIC er stoppet med den seneste teknologi ude som inde og er en komplet bil med et imponerende motorprogram, der byder på 360 Nm og optil 25 km på en liter diesel.

 

Renault Grand SCENIC Van er en klassisk trendsetter, der disker op med et komfortniveau, som sjældent opleves i en varebil. Netop opdateret og forfinet i mange detaljer, fremstår Renault Grand SCENIC Van som en komplet og gennemtænkt varebil. I hverdagen vil du drage nytte af Renault Grand SCENIC Vans høje teknologiniveau, der bidrager til bedre dynamik, lavere støjniveau og højere sikkerhed.

 

På udstyrsiden vil Renault Grand SCENIC Van allerede med basisudstyr overraske dig med en lang række udstyrselementer, der betoner trivsel og et behageligt miljø! Hvad siger du f.eks. til LED-lys, multifunktions-instrumentbord med TFT farveskærm, aircondition, cruise control, tågelygter og nøglekort med fjernbetjening? Ganske enkelt et imponerende basisudstyr.

 

Renaults seneste motorteknologi klæder Renault Grand SCENIC Van og imponerer både med dynamik, raffinement og økonomi. Du kan altid regne med et godt moment og rigelig trækkraft. Og når det kommer til økonomien, er Renault Grand SCENIC Van særdeles nøjsom. F.eks. kører Renault Grand SCENIC Van med den kultiverede 1.5 dCi motor på 110 hk helt op til 24,4 km på en liter brændstof.

Hent brochure
Renault Grand Scenic
  • Renault Grand Scenic invendig
  • Renault Grand Scenic invendig
  • Renault Grand Scenic invendig
  • Renault Grand Scenic invendig

Renault Grand SCENIC i detaljer