Ny MEGANE R.S.

Ren sportsglæde.

Fra
457.900 kr.
Renault MEGANE R.S. - Oplev

DESIGN Virkelig sportsglæde

Bredere skærme med luftindtag foran, specifik kofanger og F1-splitter, funktionel diffuser bag på bilen, udstødning i midten, eksklusive farver med bl.a. Orange Tonic og Sirius Yellow og mere. Med 18" Estoril eller 19" Interlagos fælge, dørtrin med flad base-effekt og R.S. Vision-forlygter får den nye MEGANE R.S. racerføreren frem i dig

UDSTYR

En ren sportsbil

Ny MEGANE R.S. integrerer konstant nye teknologier og giver dig det bedste af Renault Sport-ingeniørernes ekspertise

Renault – MEGANE R.S. - R.S. Vision Full LED-forlygter

R.S. Vision Full LED-forlygter

Nyd en effektiv belysning takket være vores eksklusive LED multi-reflector-teknologi. De ekstra forlygter på MEGANE R.S. har form som et ternet flag, en reference til motorsporten, og de har fire funktioner: tågelygter, kurvelys, sidelys og fjernlys.

Renault – MEGANE R.S. Monitor

MULTI-SENSE og R.S. Drive

Med R.S. Monitor vises din ydeevne i realtid på R-LINK 2-systemets skærm. Forbedret design og brugervenlighed gør anvendelsen endnu nemmere. 
For at give dig en endnu stærkere oplevelse, lader R.S. Monitor Expert dig registrere dine køreture for at analysere dem eller dele dem på sociale medier." 

VERSION

Ny Renault MEGANE R.S. TROPHY-R

MEGANE R.S. TROPHY-R

Gør din hverdag mere spændende

Designet til at smadre rekorder, den Helt Ny Renault MEGANE R.S. TROPHY-R er indbegrebet af Renaults passion for motorsport. Den kombinerer teknologi og fornøjelse for at skabe en enestående køreoplevelse.

Oplev MEGANE R.S. TROPHY-R

versioner

Vælg den version af Renault ny MEGANE R.S., der passer bedst til dig

   

 • R.S.

  R.S.

  Fra 457.900 kr.
  • 2-zoners klimaanlæg
  • Komplette LED-forlygter, Pure Vision®
  • Renault nøglekort med håndfri betjening
  • Parkeringssensorer for og bag + bakkamera
  • ...

Den nye MEGANE R.S. i detaljer

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk. | Administrer cookies -|Få mere at vide