R.S. Trophy Renault MEGANE R.S

MEGANE R.S Trophy
MEGANE R.S Trophy

Ny Renault MEGANE R.S. TROPHY

Væk dine sanser.
Turbo teknologi

Mere muskuløs!

Tærsklen med 300 hk er nået med denne 1,8 liter turbo indsprøjtningsmotor med den sidste nye "kugleleje" turbo teknologi fra Formel 1-universet. For første gang, Ny Renault MEGANE R.S. TROPHY findes med to typer transmission: Manual gearkasse (400 Nm) og EDC gearkasse (420 Nm).

MEGANE R.S - mekanisk ventil

Forkæl dig selv med en unik lyd

Ny Renault MEGANE R.S. TROPHY har en unik udstødningslinje for at øge sin ydeevne. Den har en mekanisk ventil og giver al sin åndelighed i forhold til den valgte MULTI-SENSE-funktion. Når ventilen er åben, giver den maksimal lyd og ydeevne; når den er lukket giver den maksimal komfort.

Koncentreret ekspertise

MEGANE R.S Trophy

Udstyr designet for at forstærke ydeevne

Ny Renault MEGANE R.S. TROPHY er udstyret med Cup-chassiset i standard, som er egnet til en mere sportslig kørsel. New Renault MEGANE R.S. er defineret i kraft af sit mekaniske Torsen® differentiale. De sidste nye Recaro® sæder giver dig mulighed for at sænke førerpositionen med op til 20 mm. Nakkestøttens stive skal og Alcantara® betrækket hjælper også med at give støtte under kørsel. Den kan kendes på sine 19" FUJI Letmetalfælge med Bridgestone® Potenza S007 dæk (i option) eller S001 på 19" fælge (i standard). TROPHY er udstyret med de nye bi-materiale bremser og Brembo®-bremseåg for optimal bremsning.

MEGANE R.S Trophy

Det bedste i Renault Sport teknologier

Det bedste i Renault Sport knowhow er lagt ind i Ny Renault MEGANE R.S. TROPHY 4CONTROL giver exceptionel smidighed. Launch Control for en effektiv start. Multi Change Down optimerer acceleration, når du kommer ud af kurver. For ikke at forglemme styrken bag Renault Sport chassiset i mange år fremad: det uafhængige affjedringssystem foran giver mulighed for en bedre forvaltning af træk, når du drejer.

  • Renault MEGANE R.S
  • Renault MEGANE R.S
MEGANE R.S modeller

En verden med stærke følelser

Renault Sport-modelprogrammet

Udforsk Renault Sport series
Renault Sport

Innovation er vores passion

Renault og motorsport

Opdag Renault Sport