Motorer Ny Renault TRAFIC

Helt ny TRAFIC – Motorer

Ny motor og ny gearkasse

Mere effekt, mindre forbrug!

Helt ny TRAFIC – Ny dieselmotor

Ny dieselmotor

Den nye Diesel 2,0L, en 5. generationsmotor, er udstyret med den sidste nye teknologi for at yde mere effekt (+25 hk) og større  traktion (+40 Nm) med længere tilgængelighed, samtidig med at den har et lavere brændstofforbrug og CO₂-emissioner. 

 

Nyd en drastisk forbedret køreglæde og kontrol over faktisk forbrug.

Helt ny TRAFIC – Extended Grip

Standard

Extended Grip

Sker det, at du kører på vanskeligt fremkommelige veje? Den innovative Extended Grip-teknologi er standard i det nye TRAFIC-modelprogram. Dette antiblokeringssystem giver dig optimalt vejgreb.

 

Hvordan fungerer det? Når drivhjulene skrider ud, registrerer systemet omgående, at vejgrebet er meget lavt. I modsætning til et traditionel antiblokeringssystem beslutter det ikke at reducere motoreffekten. Det lader derimod hjulene skride ud for at fjerne sne, mudder eller sand og således opnå nyt vejgreb og langsomt accelerere igen.

 

Du bevarer selv kontrollen over motoreffekten ved at træde på
speederen.

Helt ny Renault TRAFIC – Hill Start Assist

Standard

Hill Start Assist

Kør nemt af sted på skråninger med en hældning på mere end 10 % takket være Hill Start Assist-systemet.

 

Hvordan fungerer det? Din nye TRAFIC holdes automatisk stille i 2 sekunder, hvilket giver dig tid til at starte og accelerere på en sikker måde. 

AdBlue®

AdBlue®

AdBlue® giver dig mulighed for at reducere forurenende emissioner drastisk, uden at gå på kompromis med din motors ydeevne. 20-liters tanken til tilsætningsstof er nem at fylde op takket være hurtig adgang til dækslet i området med påfyldning af brændstof til højre for førerens dør. Enkelt og økonomisk – du kan også fylde op på din tankstation.

Stop & Start

Stop & Start

Dette system giver mulighed for at reducere dit brændstofforbrug og udslip af drivhusgasser. Stop/Start-teknologien slukker motoren, når bilen er standset (trafikpropper, rødt lys osv.), og starter igen automatisk, når du sætter bilen i gear for at køre af sted.

ECO-funktion + DRIVINGECO2

ECO-funktion + DRIVINGECO2

Du kan nemt aktivere ECO-funktionen på instrumentbrættet for at optimere dit brændstofforbrug. DRIVING ECO2*-systemet er integreret i R-LINK Evolution, og det er både nyttigt og morsomt: Det analyserer din kørestil og giver gode råd, så du kan spare endnu mere brændstof. Indikatoren for kørestil i realtid giver mulighed for at nå dine målsætninger for øko-kørsel.

Brændstofforbrug er certificeret i overensstemmelse med en standardiseret reguleringsmetode, der er identisk for alle bilproducenter og kan bruges til at sammenligne biler. Det faktiske brændstof- og AdBlue®-forbrug afhænger af betingelserne for brug af køretøj, udstyr og kørestil. 


*Afhængigt af version.

 

Sammenlign de tekniske specifikationer for de forskellige Renault TRAFIC-versioner

Vælg en kategori for at vise dimensioner, versioner og tilgængelige motorer.

Kassevogn

Kassevogn

Fra 226.303
Plateau L2

Plateau L2

Fra 231.663
  • Trafic undefined
  • Trafic undefined
  • Trafic undefined
  • Trafic undefined

Ny Renault TRAFIC i detaljer

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk. | Administrer cookies -|Få mere at vide