Z.E. Access-tilbud: Årligt kilometertal på under 5.000 km

En fordelagtig takst for begrænsede behov.

Med dette tilbud, der kun findes med nye Renault ZOE biler, kan du køre 1.250 km om kvartal. Hvis du overskrider dette kilometertal, vil du få en faktura for de ekstra kilometer på datoen for kontraktens indgåelse. De ekstra udgifter er på 1,80 kr. pr. kilometer.

Tilbuddet Z.E. Flex: Årligt kilometertal på over 5.000 km

Tilbuddet kan tilpasses dine behov.

Med dette tilbud vil de ubrugte km blive overført. Du vil modtage en årlig meddelelse fra os, hvis du overskrider dit valgte kilometertal. Du kan justere kontraktens varighed og kilometertal ved at kontakte Kundeservice. Det gælder også, hvis du har behov for at foretage ændringer. De ekstra udgifter pr. kilometer er på 0,05 €.

  ZOE ACCESS ZOE FLEX      
Kørselsbehov 1 250 km / kvt. 12 500 km / år 15 000 km / år 20 000 km / år 25 000 km / år
Pris/mdr.            449 kr. 649 kr. 734 kr. 904 kr. 1 084 kr.

Pris inkl. moms
Læs betingelser her
Ekstra km: 0,45 kr. (ZOE Flex) eller 1,80 kr. (ZOE Access)


Udgiften ved at oplade derhjemme

En opladning derhjemme bliver ofte foretaget via et hjemmeopladningsstik eller stikket 'green-up'. Installationen koster mellem 390 € og 1.400 €*, herunder analyse af el i hjemmet/boligen til stikket 'green-up' eller hjemmeopladningsstikket. Vi betaler de første 500 € (eksklusive afgift) for installationen.

– Hvor meget koster en fuld opladning? 2 € for en fuld opladning (25 kWh maks.) af din Renault ZOE, dvs. den tilsvarende udgift for en liter brændstof ville være mellem 0,2 € og 0,4 €**.

– Bor du i en andelsbolig eller lignende? Få en ladestander installeret på parkeringspladsen.

Du kan tilslutte din Renault ZOE til et boligstik for lejlighedsvis opladning.

*I gennemsnit afhængigt af land.
** Afhænger af din kørestil.


Opladning vha. ladestandere til delebil

Du kan tegne et Autolib-abonnement, som er på 15 € det første år og gratis de efterfølgende år. Når du oplader, får du en faktura på 1 € pr. time mellem 08.00 og 20.00, og det samme beløb fra 20.00 til 08.00, men med et loft på 4 €.

Oplad ved din Renault forhandler eller på supermarkedets parkeringsplads

Det er gratis!

Vi har opsat ladestandere på nogle Renault lokationer. Opladningen er gratis, og for at kunne bruge ladestanderne skal du have ansøgt om et Z.E.-badge.

Visse supermarkeder tilbyder også at oplade dit køretøj, mens du køber ind: f.eks. E. Leclerc, Delhaize, Centres Unibail-Rodamco, Intermarché.

Bonusser og fordele

 

Bonusser: Din Renault ZOE giver ret til en bonus på 6.300 € op til 27 % af købsprisen inkl. moms + prisen for batteriet, hvis det er lejet.

Registreringscertifikat: Dispensation for registreringscertifikat og den ekstra afgift på 4 € op til 50 % eller 100 % i forhold til region. Der gives ikke dispensation for portoafgift og skattelignende afgifter.